5
გააზიარე

ირინა ხეჩიკაშვილი

93
440
23600
5
440
რეკომენდაცია
93შეფასება
23600ნახვა
სამუშაო ადგილი
ექიმთან დაკავშირებაჩაწერა 24/7
ნომრის მოთხოვნა ჩაწერა 24/7

მადლობა, თქვენი მოთხოვნა წარმატებით გაიგზავნა ექიმთან.

ლუიზა
2019-06-19
უჭკვიანესი ექიმი ხარ ირინა
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
ნათია
2019-06-08
თავის საქმის პროფესიონალი და ყურადღებიანი ექიმია.
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
Tamo
2017-07-12
Sauketeso ekimi.
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
მაჩვენე მეტი

შეაფასე ექიმი
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა

ექიმის შეფასება წარმატებით დასრულდა

თქვენი შეფასება გამოქვეყნდება ადმინისტრაციის გადამოწმების შემდეგ

გთხოვთ ასევე გააზიაროთ ექიმის პროფილი:

გააზიარე

ირინა ხეჩიკაშვილი - მეან-გინეკოლოგი

 

 

სამუშაო ადგილი

  • სამშობიარო  სახლი “ემბრიო“
  • მეთიკლინიკა


 

დამატებითი ინფორმაცია:  

  • ბელორუსიის ქალაქ მინსკის  სახელმწიფო სამედიცინო უნივერსიტეტი (2003-2009)
  • ორდინატურა - ასპირანტურა (2009-2011)
  • 2009 წელს მიენიჭა მედიცინის დოქტორის ხარისხი
  • აქტიურად მოღვაწეობს 2011 წლიდან

 

 

 

ბარბარე
2015-04-27
გამარჯობათ,მაქ თეთრი გამონადენი ძალინ ხშირად.გამონადენი ცოტა შედედებრი რდზის მასას წააგავს.მაგრამ როგორც რძე ისეთივე თეთრი არ არის.მაინტერესებს რა შეიძლება მჩიდეს,და რამ შეიძლება გამოიწვიოს ეს თეთრი გამონადენები?თან მაქ ორივე ძუძუზე მკვდარი ფიბროადენომის წარმონაქმნი,მაგრამ როგორც ჩემი მამოლოგი მეუბნება და ეკოსკოპისტი ძუძუზე რამე საგანგაშო არაფერი მაააქ...
მსგავსი გამონადენი ხშირად აღინიშნება სოკოს დროს. ასევე იმუნიტეტის დაქვეითებისას. საჭიროებს გინეკოლოგის კონსულტაციას და ნაცხის ანალიზს.
მსგავსი გამონადენი ხშირად აღინიშნება სოკოს დროს. ასევე იმუნიტეტის დაქვეითებისას. საჭიროებს გინეკოლოგის კონსულტაციას და ნაცხის ანალიზს.
ლელა
2015-04-28
გამარჯობათ, ვარ 5 თვის ფეხმძიმე და ძალიან მაწუხებს ტირკმელი ექიმმა დამინიშნა ანტიბიოტიკი "სულბინი" ამ წამლის ანოტაცია ვერსად ვერ ვნახე და მაინტერესებს რამდენად უსაპრთხო იქნება ნაყოფისთვის.
საერთოდ მედიკამენტის მიღება ორსულობის დროს არასასურველია. მაგრამ თქვენმა ექიმმა სწორი გადაწყვეტილება მიიღო, რითიც  დაგიცვათ თქვენც და პატარაც. რაც შეეხება ანტიბიოტიკს შეიძლება დაინიშნოს ორსულობის და ლაქტაციის დროს უპრობლემოდ. გისურვებთ ჯანმრთელობას.
საერთოდ მედიკამენტის მიღება ორსულობის დროს არასასურველია. მაგრამ თქვენმა ექიმმა სწორი გადაწყვეტილება მიიღო, რითიც დაგიცვათ თქვენც და პატარაც. რაც შეეხება ანტიბიოტიკს შეიძლება დაინიშნოს ორსულობის და ლაქტაციის დროს უპრობლემოდ. გისურვებთ ჯანმრთელობას.
თეკო
2015-04-29
გამარჯობათ,მაინტერესებს პრეეკლამპსიის შემდეგ რამდენ ხანში შეიზლება მეორე ორსულობა და განმეორდება თუ არა ისევ პრეეკლამსია,,,გვტის წყალობით ორივე გადავრჩით,,,
არ არსებობს მონაცემები პრეეკლამფსიასთან დაკავშირებით როდის შეიძლება შემდეგი ორსულობა და განმეორდება თუ არა იგივე სიტუაცია რაც იყო პირველი ორსულობის დროს. ერთადერთი რაც შემიძლია გითხრათ, თუ ნაყოფის სქესი იქნება გოგონა პრეეკლამფსიის განვითარების შანსი მცირდება
არ არსებობს მონაცემები პრეეკლამფსიასთან დაკავშირებით როდის შეიძლება შემდეგი ორსულობა და განმეორდება თუ არა იგივე სიტუაცია რაც იყო პირველი ორსულობის დროს. ერთადერთი რაც შემიძლია გითხრათ, თუ ნაყოფის სქესი იქნება გოგონა პრეეკლამფსიის განვითარების შანსი მცირდება
მაჩვენე მეტი

დაუსვი კითხვა ექიმს

ინფორმაცია არ არის დამატებული
უფასო ზარი

გსურთ გადმოგირეკოთ?

ფორმატი: 599181192

გმადლობთ, ჩვენ მალე დაგიკავშირდებით.