5
გააზიარე

სოფიო ფირცხალავა

45
128
25294
5
128
რეკომენდაცია
45შეფასება
25294ნახვა
სამუშაო ადგილი
მიღებაზე ჩაწერა ჩაწერა 24/7
ნუცა
2017-10-09
მადლობა სოფო ექიმო, თქვენ მე გადამარჩინეთ ოპერაციას, ნამდვილი პროფესიონალი ხართ.
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
ნატო
2017-10-09
ძალიან მიყვარს ეს ექიმი
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
ელენე
2017-10-09
ნამდვილი ექიმი, პროფი, უსაყვარლესი, დიდი მადლობა სოფო ექიმო, თქვენ ჩემთვის პირველი ნომერი ექიმი ხართ, მიყვარხართ
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
მაჩვენე მეტი

შეაფასე ექიმი
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა

ექიმის შეფასება წარმატებით დასრულდა

თქვენი შეფასება გამოქვეყნდება ადმინისტრაციის გადამოწმების შემდეგ

გთხოვთ ასევე გააზიაროთ ექიმის პროფილი:

გააზიარე
1
თეა
2010-10-01
მაქვს კისტა ყელზე, როდესაც სექსუალური ურთიერთობა მაქვს ორგანზმს ვერ გამოვყოფ ვერ ვგრძნობ არის კისტის ბრალი შეიძლება კისტას გადავაბრალო?
გამარჯობა თეა, როგორც ასეთე პატარა ცისტა არ მოქმედებს ლიბიდოს დაქვეითებაზე, მაგრამ აუცილებლად არის მისახედი საშვილოსნოს ყელი, თქვენ უნდა მიმართოთ გინეკოლოგს და სექსოლოგს, რომ მოაგვაროთ ორივე პრობლემა. დიდი მადლობა კითხვისთვის, პატივისცემით გინეკოლოგი სოფიო ფირცხალავა.
გამარჯობა თეა, როგორც ასეთე პატარა ცისტა არ მოქმედებს ლიბიდოს დაქვეითებაზე, მაგრამ აუცილებლად არის მისახედი საშვილოსნოს ყელი, თქვენ უნდა მიმართოთ გინეკოლოგს და სექსოლოგს, რომ მოაგვაროთ ორივე პრობლემა. დიდი მადლობა კითხვისთვის, პატივისცემით გინეკოლოგი სოფიო ფირცხალავა.
მაკო
2010-10-01
გამარჯობათ მაქვს საშვილოსნოს ყელის საქტოსალპინქსია, უნდა მოვიკვეეთო და ეხლა ვარ ორსულად, აბორტის გაკეთება უფრო ხომ არ გამირთულებს მდგომარეობას? მიპასუხეთ ძალიან მეშინია.
გამარჯობა მაკო, დავიწყებ იქედან რომ საქტოსალპინქსი არის (ბერძნულიდან saktos-ავსებული, შევსებული,და  salpinx ანატ. არის საშვილოსნოს მილი), ანუ სითხის (ექსუდატის, სისხლის) დაგროვება საშვილოსნოს მილში, მიმართედ ექიმს რომ დააზუსტოდ დიაგნოზი.
გამარჯობა მაკო, დავიწყებ იქედან რომ საქტოსალპინქსი არის (ბერძნულიდან saktos-ავსებული, შევსებული,და salpinx ანატ. არის საშვილოსნოს მილი), ანუ სითხის (ექსუდატის, სისხლის) დაგროვება საშვილოსნოს მილში, მიმართედ ექიმს რომ დააზუსტოდ დიაგნოზი.
ხათუნა
2010-10-01
პაპავერინის სანთლების მაგივრად, თუ შეიძლება მივიღო ბუსკალონის სანთლები.
გამარჯობათ ხათუნა, კარგი იქნებოდა ცოტა მეტი რომ დაგეწერათ თქვენი პრობლემის შესახებ. ვარაუდათ შემიძლია ვთქვა რომ ბუსკოპანის სანთელი როგორც სპაზმალიტიკური პრეპარატი ცუდი არ არის, გააჩნია პრობლემას.
გამარჯობათ ხათუნა, კარგი იქნებოდა ცოტა მეტი რომ დაგეწერათ თქვენი პრობლემის შესახებ. ვარაუდათ შემიძლია ვთქვა რომ ბუსკოპანის სანთელი როგორც სპაზმალიტიკური პრეპარატი ცუდი არ არის, გააჩნია პრობლემას.
მაჩვენე მეტი

დაუსვი კითხვა ექიმი

ინფორმაცია არ არის დამატებული
დარეკვა მიღებაზე ჩაწერა
უფასო ზარი

გსურთ გადმოგირეკოთ?

ფორმატი: 599181192

გმადლობთ, ჩვენ მალე დაგიკავშირდებით.