თამარ გულბანი

თამარ გულბანი
5
132 რეკომენდაცია
10შეფასება
7691ნახვა


იზო
2016-03-07
თავისი საქმის პროფესიონალი, გულისხმიერი.
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
ლალი
2016-04-20
თავისი საქმის მცოდნე, ყურადღებიანი, დეტალურად გიხსნის ყველაფერს შენი პრობლემის შესახებ, პროფესიონალი.
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
თათია
2016-04-20
დიდი მადლობა მინდა გადავუხადო მისი წყალობით მეც მეძახიან დედას.
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
მაჩვენე მეტი
ექიმის შეფასება
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
ინფორმაცია არ არის დამატებული
ნინო
2016-09-20
გამარჯობათ ქ.ნ თამარ ვარ 26 წლის 15 წლის ასაკიდან დამიდგინდა კრონის დაავადება ვმკურნალობ სალზიოპრინით, კრონის ფონზე პერიოდულად მაწუხებს რევმატიული ართრიტი, მქონდა შეწყველიტილი ორსულობა 13-14 კვირაზე,ამ ეტაპზე მომატებული მაქვს ლუპუს ანტიკოაგულანტი რამდენად საშიში და განკურნებადი პრობლემაა? ძალიან ვნერვიულობ შევძლებ თუ არა ისევ დაორსულებას და რამდენად სარისკოა ორსულობა?
ლუპუს ანტიკოაგულანტების მატება ანტიფოსფოლიპიდურ სინდრომზე მიგვითითებს, რაც მიზეზია თვითნებითი აბორტების, თქვენ გესაჭიროებათ სრული კლინიკო-ლაბორატორიული კვლევა, შესაბამისი მკურნალობა და მხოლოდ შემდეგ შეიძლება დაორსულება, ორსულობის დროსაც უნდა იმყოფებოეთ მეთვალყურეობის ქვეშ,
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (2)
პასუხი არ მოეწონა (0)
მარიკა
2016-09-15
მოგესალმებით ქალბატონო თამარ.ნონა ნოზაძემ მომცა თვენი პირადი ნომერი.ვარ ერთI წლის გათხოვილი..გფავიკეთე ჰიდროსალპინქსის ოპერაცია ტატიშვილის კლინიკაში.ყველა ანალიზი მაქვს კარგი და კახა ტატიშვილთანაც გავიკეთე ეხო.ყველაპერი ნორმაში მაქვს.არ ვჩები ფეხმდზიმედ და მიდა თქვენთAნ კონსულტაცია...რამდენად შესაძლებელია ბუნებრივად დავჩე ერთი მილის საშვალებით??მადლობა წინასაწაrn
ჩვენ უკვე შევხვდით ერთმანეთს , იმედია ორსულადაც ხართ
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (0)
პასუხი არ მოეწონა (0)
სალომე
2016-09-08
ქალბატონო თAმარ, გამარჯობათ, ღირებულება მაინტერესებს კონსულტაციის თუ შეიძლება მოსვლამდე რომ ვიცოდე.
პირველადი ვიზიტი, ისტორიის გახსნის დროს 70 ლარი, შემდგომი ვიზიტები 40ლარი, არის ასევე მიმდინარე ვიზიტი30ლარი
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (0)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ლილი
2016-08-01
Gamarjoba. Mokled mainteresebs me da chem sheyvarebuls gvqonda ragac seqsualuri me trusikis amara viyavi da tvitonac xeli odnav shemiyo dxalian odnav da mere tavis sasqeso organos mixaxunebda darwmunebuli var ro ar sheuyvia da arc sperma wamosvlia cotaxanshi sacvali ro gavidzte etyoboda sisxli da dabanisas ori wveti chamomivida umnishvnelid mainteresebs aris tu ara saprxe imisa rom orsulad viyo an qalishvili agar viyo?
არის
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (0)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ANA
2016-05-28
გამარჯობათ! ორსულობას ვაპირებ და ურთიერთობა მქონდა ციკლის მოსვლამდე 5დღით ადრე, ციკლი მომივიდა ვადაზე ადრე და შეწყვეტილი 2დღე მქონდა მერე 1დღის გამოტოვებით ისევ მომივიდა, კიდევ ორი დღე. მაინტერესებს შეიძლება თუ არა ვიყო ორსულად? მყავს ერთი ბავშვი 3თვემდე ისე მივედი ვერ გავიგე ციკლი მქონდა. ახაც ასე მგონია ტესტს ვიტარებ და უარყოფით პასუხს აჩვენებს. გმადლობთ
დადასტურების მიზნით შეგიძლიათ განსაზღვროთ XG
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (1)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ნანა
2016-05-13
გამარჯობათ თამარ ექიმო, მაინტერესებს ტრიხომონა აღმომაჩნდა, ძალიან გთხოვთ კონკრეტულად რო გამცეთ პასუხი, ეს ინფექცია შეიძლება რო მე მქონოდა თუ ეს მხოლოდ მეუღლისგან გადამედო, სხვა საყოფაცხოვრებო სიტუაციები რო გამორიცხოთ, ისე არ მექნებოდა ეს ინფექცია თუ არა გადადებაა? ეს მაინტერესებს. დიდი მადლობა!
ძირითადად გადადის სქესობრივი გზით, თუმცა შესაძლებელია საყოფაცხოვრებო პირობებითაც მოხდეს დაინფიცირება
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (2)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ანნა
2016-05-10
გამარჯობათ, ვარ 32 წლის, მყავს ერთი შვილი, დაახლოებით 18 თვეა რაც მენსტრუალური ციკლი მაქვს დარგვეული, მქონდა ე.წ. " ალები" რის გამოც მივმართე ექიმს და დიაგნოზი დამისვა მენოპაუზა, დამინიშნა "ფემოსტონი" , რომელსაც უკვე მე-7 თვეა ვსვავ, "ალები" აღარ მაწუხებს , მაგრამ მიმაჩნია, რომ ეს მხოლოდ ხელოვნური ჰორმონია, მე კი მინდა მკურნალობა , რომელიც მომიწესრიგებს ციკლს.... მინდა მეორე შვილის გაჩენა....rnგთხოვ მითხრათ რამდენადაა შესაძლებელი შედეგიანი მკურნალობა და რამდენად მაქვს შვილის გაჩენის შანსი? rnმადლობა წინასწარ :)
გესაჭიროებათ სრულყოფილი გამოკვლევები(პირველ ეტაპად ჰორმონალური) რის შემდეგაც შეიძლება საუბარი თქვენი შვილოსნობის შესახებ
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (1)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ეკა
2016-04-07
ვიყავი ორსულად, მეგონა 3 თვემდე და 2თვენახევარზე(2თვეზე ნაკოფის გულისცემაც ისმოდა) იყო შემწყდარი ორსულობა (რიგით მეოთხე ორსულობა),ამის შემდეგ გინელოკოგმა 3 დღე საიტოტკი დამინიშნა 1 აბი დღეში ერთხელ,შემდეგ გამიკეთა აბორტი-გამოტუმბვა 9თებერვალს,ამის შემდეგ ერთი დღე მხოლოდ მქონდა გამონადენი, ერთი პაკეტიც საკმარისი იყო, შემდეგ შემიწყდა და რამოდენიმე დღეში ერთხელ ჩამონაშალი მცირე ნაცხის სახით მქონდა შეფერილი ყავისფრად, დაუკავშირდი გინეკოლოგს მირჩია ეხოსკოპიის გაკეთება,გავიკეთე ვაგინალური და მითხრა მცრე ნარჩენებია და ტავიდან უნდა გამოიფხიკოო, ექიმს უთხარი მიუტანე პასუხი და ისევ საიტოტეკი დამინიშნა 5 დღე და ეხოსკოპია გამიკეთდა დღესაც (04/04/2016),ეხოსკოპიტმა მითხრა რომელსაც სპეციალობა მიან-გინეკოლოგია ქონდა ჩემი აზრით არ გინდა გამოფხეკვა,მესტურაცია რომ მოგივა იქნებ ისედაც დაიწმინდოო, თუ არადა მერე შევამოწმოთო(მესტურაცია 2თვე გავიდა და არ მომსვლია მას მერე, ბავშვი მყავს ძუძუთი კვებაზე წლის და 10 თვისაა,მინდოდა 2 წლამდე ეჭამა), ეხოსკოპისტმა პოლიპი არ არისო (პოლიპი რომ ჩამოგყალიბებოდა 2 კვირაშიც ჩამოყალიბდებოდაო) და მერე რომ ჩავხედე დასკვნას აქ წერია საშვილოსნოს ფუძეში აღენიშნება ჰიპერექოგენური ჩანართი-პოლიპი,ვეღარ გავიგე რა ვქნა და ვის ვენდო, ძალიანარ მინდა საშვილოსნო გამიფუჭდეს, 29 წლის ვარდა ვაპირებ კიდე შვილების გაჩენას, დაველოდო კიდე 2-3 კვირას თუ ვქნა? რაც აბორტვე გახდება 2 თვე თითქმის, გთხოვე მირჩიოთ რა ვქნა…(ქუთაისში ყველაზე აღიარებულ და კარგ სპეციალისტებთან დავდივარ მიან-გენოკოლოგის ჩათვლით), მეშინია რაიმე არ გამომეპაროს და საშვილოსნო არ გავიფუჭო…
საყურადღებოა ენდომეტრიუმის სისქე რამდენია ბოლო ექოსკოპიის დროს. მენსტრუაციის არმოსვლა შეიძლება კავშირში იყოს გამოფხეკასთან, მაგრამ ასევე იყოს სხვა მიზეზიც, თქვენ ბავშვს, რომ ძუძუთი აწოვებთ, მაგ დროსაც მ.ც ხშირად რეგულარული არაა, რაც საშიში არაა. საყურადღებოა ენდომეტრიუმის სისქე და მისი სტრუქტურა.
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (2)
პასუხი არ მოეწონა (0)
მარი
2016-04-05
ქალბატონო თამარ გამარჯობა, სამწუხაროდ რამოდენიმე წლის წინ მაქვს მედიკამეტოზური აბორტი გაკეთებული (3 კვირის ვადაზე ) პირველი ორსულობა იყო , გართულების გარეშე ჩაიარა ყველაფერმა ანუ მომივიდა მეორე დღესვე ციკლი და 15 დღეში ექოსკოპირადაც ყველაფერი წესრიგში იყო. ამის შემდეგ თავს პრეზერვატივით ვიცავდით, ახლა ვგეგმავ ორსულობას, ვარ 26წლის და მაინტერესებს რამე პრობლემები ხომ არ შემექმნება ამის გამო? ჩემი მეუღლე 36 წლსაა (პირველი ქორწინებიდან ყავს ქალიშვილი), ახლა მაინტერესებდა აბორტის გამო რამე პრობლემები მექნება თუ არა? ზოგაგად ჰორმონალური ფონი ცოტა არეული მაქვს ანუ ციკლი მაქვს დარღვეული სხვა ისეთი პრობლემები არ მაქვს, ველი პასუხს, მადლობა წინასწარrn
გამარჯობათ, თუ აბორტს რაიმე გართულება არ მოყოლია პრობლემას არ შეგიქმნიტ, ციკლის დარღვევა შეიძლება გახდეს უშვილობის მიზეზი ან გამოიწვიოს თვითნებითი აბორტი, ამდენად სასურველია ჩაიტაროთ ჰორმონალური გამოკვლევები, ასევე თქვენ მეუღლეს, რომ პირველ ქორწინებაში შვილი ყავს ეს არ ნიშნავს იმას რომ სპერმა დღესაც ვარგისიანია განაყოფიერებისთვის, თუმცა იმედია სპერმაც ნორმალურია. ასევე სასურველია ორსულობის წინ ჩაიტაროთ გამოკვლევები ინფექციებზეც.
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (2)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ნინო
2016-04-05
ქალბატონო ლალი გამარჯობა, სამწუხაროდ რამოდენიმე წლის წინ მაქვს მედიკამეტოზური აბორტი გაკეთებული (3 კვირის ვადაზე ) პირველი ორსულობა იყო , გართულების გარეშე ჩაიარა ყველაფერმა ანუ მომივიდა მეორე დღესვე ციკლი და 15 დღეში ექოსკოპირადაც ყველაფერი წესრიგში იყო. ამის შემდეგ თავს პრეზერვატივით ვიცავდით, ახლა ვგეგმავ ორსულობას, ვარ 26წლის და მაინტერესებს რამე პრობლემები ხომ არ შემექმნება ამის გამო? ჩემი მეუღლე 36 წლსაა (პირველი ქორწინებიდან ყავს ქალიშვილი), ახლა მაინტერესებდა აბორტის გამო რამე პრობლემები მექნება თუ არა? ზოგაგად ჰორმონალური ფონი ცოტა არეული მაქვს ანუ ციკლი მაქვს დარღვეული სხვა ისეთი პრობლემები არ მაქვს, ველი პასუხს, მადლობა წინასწარrn
მანანა
2016-04-05
გამარჯობათ ორსულების ტესტი მეორე ხაზს ზაან კრთლად მიჩვენებს ვითომ დადებითი პასუხი არის
ხშირ შემთხვევაში ორსულობის პატარა ვადაზე მეორე ხაზი მკრთალია, შეიძლება დაელოდოთ და ტესტი რამდენიმე დღეში გადაიმეოროთ, თუ ორსულობასთან რაიმე პრობლემა გქონდათ შეგიძლიათ სისხლში განისაზღვროთ XG
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (2)
პასუხი არ მოეწონა (0)
მარი
2016-04-04
გამარჯობა ქალბატონო თამარ, ციკლის ბოლო დღეები მაქვს 2 დღეში მიმთავრდება და დღეს გავიკეთე სახეზე ზედა ტუჩზე დიოდური ეპილაცია, რაიმე უკუჩვენება ხომ არაა ციკლის დროს ეპილაცია? მადლობა
ეპილაცია მ.ც-ის დროს უკუნაჩვენები არაა, უბრალოდ ციკლის დღეებში ქალი უფრო მგრძნობიარეა.
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (1)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ლანა
2016-04-04
გმადლობთ და კიდე რა მაინტერესებს ეხო რო გადავიგე მითხრა საშვილოსნოში სიტხე გაქვსო და რას ნიშნავს მაინტერესებს სითხე
სითხე სად გქონდათ მენჯის ღრუში? სითხის არსებობა ძირითადად დაკავშირებულია ანთენით პროცესებთან
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (1)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ლანა
2016-04-04
გამარჯიბა შეიზლება პრეგნილის ზემოქმედების ქვეშ ორსულობის ტესტმა დადებითი პასუხი აჩვენოს
პრეგნილის გამო ტესტი ორსულობას არ გიჩვენებთ
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (1)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ნატო
2016-04-01
წარბი მენსტრუაცია რამ შეიძლება გამოიწვიოს?
ჭარბი მ.ც მთელი რიგი პათოლოგიების დროს აღინიშნება,( იგი ძირითადად ჰორმონალური დარღვევების დროს აღინიშნება, ასევე ანთებითი პროცესების დროს. საჭიროა გამოირიცხოს ისეთი პათოლოგიები როგორიცაა ენდომეტრიუმის ჰიპერპლაზია, პოლიპოზი, კვ.მიომა). დაგჭირდებათ ექოსკოპიური და ჰორმონალური კვლევა.
მადლობა შეფასებისთვის.
პასუხი მოეწონა (0)
პასუხი არ მოეწონა (0)
ინფორმაცია არ არის დამატებული
ინფორმაცია არ არის დამატებული