5
გააზიარე

ირინა სალუქვაძე

13
44
16156
5
44
რეკომენდაცია
13შეფასება
16156ნახვა
სამუშაო ადგილი
თეა კეკელიძე
2016-08-19
საუკეთეო ექიმი. მისი დამოკიდებულება პაციენტის მიმართ ყველანაირ წამალზე მეტად ეფექტურია.
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
შორენა
2016-08-19
უაღრესად ყურადღებიანი და პირველ რიგში პროფესიონალი
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
მარინა მანელიშვილი
2014-09-17
ეს არ ეხება თქვენს პროფესიას და პროფესიონალიზმს :) ერთი ძალიან კარგი გოგოს თამილა მანელიშვილის ორეულს გავხართ, თუ პირიქით! ნახეთ ფბ-ზე თქვენაც გაგიკვირდებათ!
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა
მაჩვენე მეტი

შეაფასე ექიმი
პროფესიონალიზმი
სისუფთავე
ეთიკა

ექიმის შეფასება წარმატებით დასრულდა

თქვენი შეფასება გამოქვეყნდება ადმინისტრაციის გადამოწმების შემდეგ

გთხოვთ ასევე გააზიაროთ ექიმის პროფილი:

გააზიარე
1
ნატო
2014-05-30
გამარჯოპბატ ტუ სჰეიდზლება რომ მიტხრატ ინოკლიმი და კილმადინონი რის პრეპარატია?
inoklimi mcenareuli estrogenia romelic gamikeneba klimakteruli sindromis dros.
inoklimi mcenareuli estrogenia romelic gamikeneba klimakteruli sindromis dros.
ნანუკა ნაბიასჰვილი
2014-06-05
გამარჯობატ 34ხმეტი კვირის ორსული ვარ და ტიუ სჰეიდზელბა მიტხრატ მრავალ ცყლიანობა რაიმე დავადებას ან გულის მანკს ხომ არიცვევს ან რაიმე დეფექტს?
გამარჯობათ,მრავალწყლიანობა ნაყოფის დეფექტს არ გამოიწვევს თუ ექიმი შესაბამის ზომებს მიიღეებს.რაც შეეხება გულის მანკს თუ ანალიზები ნორმაშია და ექოსკოპიური კვლევები დინამიკაში ჩატარებული გაქვთ ნაყოფს საფრთხე  არ ემუქრება.
გამარჯობათ,მრავალწყლიანობა ნაყოფის დეფექტს არ გამოიწვევს თუ ექიმი შესაბამის ზომებს მიიღეებს.რაც შეეხება გულის მანკს თუ ანალიზები ნორმაშია და ექოსკოპიური კვლევები დინამიკაში ჩატარებული გაქვთ ნაყოფს საფრთხე არ ემუქრება.
თეა
2014-06-07
გამარჯობათ, 3 თვის წინ გავიკეთე საკეისრო, ორმოცისთვის ვაპირებდი სპირალის ჩასმას რო რამოდენიმე დგით ადრე სისხლდენა დამეწყო, გამოვიკვლიე და აგმომაჩნდა რო საშვილოსნოს ნაკერი მოშვებული იყო, ანუ სამედიცინო ენით "ნიშა" 7 მმ..ვიმკურნალე 1 თვე ლაზერიც კი გავიკეთე 10 დგე მაგრამ დგემდე ანუ მკურნალობიდან ლამის თვე ნახევარში ნიშა 2 მმ მაინც არის, ჩემი ექიმი მეუბნება რო დრო უნდაო რო შეხორცდესო, აგარ ვიცი დავუჯერო თუ არა, მირჩიეთ რამე, ხო არ მივმართო სხვა ექიმს, თუ საჭიროა დანიშნულებასაც მოგწერთ, წინასწარ დიდი მადლობა...
გამარჯობათ. რა თქმა უნდა ექიმს უნდა დაუჯეროთ. თუ მკურნალობა სწორად არის შერჩეული შედეგს აუცილებლად მიიღებთ.
გამარჯობათ. რა თქმა უნდა ექიმს უნდა დაუჯეროთ. თუ მკურნალობა სწორად არის შერჩეული შედეგს აუცილებლად მიიღებთ.
მაჩვენე მეტი

დაუსვი კითხვა ექიმი

ინფორმაცია არ არის დამატებული
უფასო ზარი

გსურთ გადმოგირეკოთ?

ფორმატი: 599181192

გმადლობთ, ჩვენ მალე დაგიკავშირდებით.